...bütün ihtimalleri altüst ederek birden sabahıma doğuşun yok mu hani ...yine ...yeniden ...yaşamadığımın anısını canladırarak gözlerimde.
...ve bana yaşattığın kaçıncı film şeridi tekrarı bu bilmiyorum hayatımın geçtiği gözlerimden... Başrolde sen!

2 Oca 2012

gece gece..

gecenin ilerilemeye devam eden bu ilerlemiş saatlerinde nerden elim vardıysa tadımı kaçıracak bir şeylere seyirdi gözüm. hani bazen değer verdikleriniz tarafından anlaşılmamış olmanın verdiği bir yerli yersiz hüzün gelir. öyle bir şey. ne zaman görsem böyle bir karalar bağlayasım gelir, bir süre gitmek bilmez benden. anlaşılmayı beklemek için de çok geç. neyse... değer vermişlik böyle başlı başına bir sorun haline gelmemiş olsa belki değer vermek konusunda bu denli tutuculuk götermezdim şimdilerde. değer vermek güzel şeydir de zaten. her neyse bu konuyu çok fazla uzatma taraftarı değilim. gerçi hiç açma taraftarı da değildimya, karalamış bulundum bikere. her neyse..
'her neyse'leri de pek sevmem aslında bi geçiştirme hali sezdirir. bu gece geçiştirilmeli belki. bu gece böyle olsun. her neyse..

not: bu planda olmayan bir yazı olmuş olmasına karşın anlık durum bildirisi olarak yazı dizisi oluşturma hedefine ufak bir katkı olmuş olsun.. (neden belirttiysem artık :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder